Bemutatkozás

 

Prevail Co. Kft.Üdvözöljük a Prevail Co. Kft. honlapján!

1999-ben alapítottuk édesipari üzemünket családi vállalkozásként Békésen. A vállalkozás fő profilja édesipari termékek gyártása és forgalmazása. Induláskor a Kókusz csemege gyártásával kezdtünk, ami a család kedvence. Jelenleg 35 fajta terméket állítunk elő. Gyártásunk nagy részét a különböző gyümölcsízű zselés alapanyagú édességek teszik ki. Ezeken kívül készül még nagypapáink kedvence a Dianás cukor.
Szezonális termék a szaloncukor, ami készül zselés, konyakmeggyes és különböző krémtöltelékű, fondanos ízekben.
Termékeink között találhatóak diabetikus készítmények és glutén mentes termékek.
Az ízek a megszokottnál finomabbak, a termékek egyedisége, jó minősége garancia az eladásra. Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos termékbővítésre. Az eladás az elmúlt években folyamatosan növekedett ennek oka a minőségi termékek előállítása és a folyamatos piaci igényekhez való igazodás. Belföldön nagykereskedők forgalmazzák termékeinket. Gyártásunk 40 %-át exportként értékesítjük. Cégünk 2015 áprilisától IFS minősítéssel is rendelkezik.
Reméljük, hogy cégünk felkeltette érdeklődését.

Katalogus 2021Cégünk az IFS Food szabványnak megfelel 2014 óta. 2017-ben 94,9 %-ot értünk el. Napjainkban az élelmiszeriparra nagy nyomás nehezedik és egyre szigorúbbak a fogyasztói elvárások. HACCP rendszerünket bővítenünk kellett. Multinacionális hálózatokba kerülés feltétele az IFS minősítés.

  • Magyar Angol Német Olasz